Mar 5, 2011, 1:42 PM

На струи 

  Poetry » Love
448 0 0

Ела ме прегърни,

защото ме е страх от самотата!

Ела ме прегърни!

Кажи ми - мисълта за мен те върна от вратата

и няма да боли!

 

Ела ми почети

онази хубава история!

Ела ми почети!

Кажи ми - любовта не е измислена от хората;

реалност е, нали?

 

Ела и остани

при мен, защото тъй те искам!

Ела и остани!

Душата ми на струи

в твойта длан се плиска!

Ела и ме изпий!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??