Ела ме прегърни,
защото ме е страх от самотата!
Ела ме прегърни!
Кажи ми - мисълта за мен те върна от вратата
и няма да боли!
Ела ми почети
онази хубава история!
Ела ми почети!
Кажи ми - любовта не е измислена от хората;
реалност е, нали?
Ела и остани
при мен, защото тъй те искам!
Ела и остани!
Душата ми на струи
в твойта длан се плиска!
Ела и ме изпий!
© Павлина Гатева Все права защищены