Jul 30, 2024, 3:33 PM

На своя тепих 

  Poetry
75 0 2

Няма мерна единица за любов

да претеглиш на сърдечния кантар...

щом душата и духът в теб се въплътят

си искрицата запалила пожар.

 

В петолиния на чувствата съдбовни

древното наследство днес звучи...

За радостите ярки и обидите греховни

редуващи се в крачки с които ще вървим.

 

Заобиколени сме от свят... шарен и изпитващ

всеки стъпил е сам на своя тепих...

и няма случайности, че заслужил е свише

всичко което с любов, е сам подредил.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за коментара, ИнаКалина!
  • няма случайности, но вече и в необходимостите се съмнявам
    споделям, че няма как да претеглиш любовта и че ако някога някой я провиди ще секне изворът на вдъхновението
Random works
: ??:??