Тихо времето минава.
Изнизва се от мойта длан
и само спомена остава,
в погледа ми замечтан.
Исках те за нощ или за две
пламнали телата ни изгарят,
но се влюбих в теб, като дете
и сега покой не ми остана.
Пред теб замръзвам вцепенен,
а болка сладка ме прегръща.
След таен поглед озарен
дори не мога да преглъщам.
© Иван Иванов All rights reserved.