Mar 31, 2017, 1:35 PM

На тебе 

  Poetry
301 2 4

Поисках да ме търсиш всеки ден.

Сгреших.

Не го прави. Недей!

Не ме превръщай в свое ежедневие,

във навик, в задължение...

Ако светът край тебе е студен,

нерадостен и мрачен твоя ден,

тогава ме търси.Тогаз ела.

Ала не бързай пак.....

Когато се превърна във мечта,

във нетърпение,

в копнеж,

във бистра изворна вода,

когато съм във твоя сън,

а мисълта за мен -

камбанен звън,

събудил те във утринта,

тогава ме търси.

Тогаз ела!

© Мария Марковска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??