Поисках да ме търсиш всеки ден.
Сгреших.
Не го прави. Недей!
Не ме превръщай в свое ежедневие,
във навик, в задължение...
Ако светът край тебе е студен,
нерадостен и мрачен твоя ден,
тогава ме търси.Тогаз ела.
Ала не бързай пак.....
Когато се превърна във мечта,
във нетърпение,
в копнеж,
във бистра изворна вода,
когато съм във твоя сън,
а мисълта за мен -
камбанен звън,
събудил те във утринта,
тогава ме търси.
Тогаз ела!
© Мария Марковска Всички права запазени
Хубава идея!