Във Варна, в Гранд мол,
охранители посрамили се бол -
убиха невинния Нягол.
На мен много тъжно ми става
като се замисля в тая държава
какви изверги да срещнем може,
дано не попадаме, о, Боже,
в ръцете им, истината е некрасива,
искаме присъда дълга, справедлива,
за нашия живот гаранции желаем
и за жестоко убития човек ридаем!
politikata.net/гардовете-към-нягол-ще-пееш-даньова-м/122596
© Георги All rights reserved.