25 mar 2015, 8:13  

На убития Нягол от Варна 

  Poesía » Civil
381 0 0

Във Варна, в Гранд мол,

охранители посрамили се бол -

убиха невинния Нягол.

На мен много тъжно ми става

като се замисля в тая държава

какви изверги да срещнем може,

дано не попадаме, о, Боже,

в ръцете им, истината е некрасива,

искаме присъда дълга, справедлива,

за нашия живот гаранции желаем

и за жестоко убития човек ридаем!

 

politikata.net/гардовете-към-нягол-ще-пееш-даньова-м/122596 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??