Apr 22, 2020, 1:01 AM

На втория ден на Великден 

  Poetry » Landscape
638 2 1

Не си загубих пролетта

намерих я в тревата под брезата.

С великденско яйце в пръстта

прогоних болестта, бедата.

 

Сега прокарва стебълце

свенливо щастие и се усмихва

от нащърбено личице

с четирилистна обич тиха.

 

 

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??