Feb 16, 2011, 10:07 PM

На златистия бряг 

  Poetry » Other
710 0 11

Нека стремежът ми птица

устремено към теб да лети,

нека в крилете си носи

дъха на красивите ми мечти,

нека когато пристигне

на златистия бряг,

който всъщност си Ти,

винаги с Теб да остане,

защото там ще усетя

как Ти си аз,

а аз пък съм Ти!

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??