16 февр. 2011 г., 22:07

На златистия бряг 

  Поэзия » Другая
709 0 11

Нека стремежът ми птица

устремено към теб да лети,

нека в крилете си носи

дъха на красивите ми мечти,

нека когато пристигне

на златистия бряг,

който всъщност си Ти,

винаги с Теб да остане,

защото там ще усетя

как Ти си аз,

а аз пък съм Ти!

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??