Dec 15, 2011, 11:30 AM

Надежда 

  Poetry » Other
411 0 1

В нас надежда имаше,

надежда и любов в едно,

надежда и мечта в едно,

любов за двама бе то.

 

Надеждата ти вдъхва сила,

надеждата е светлинка,

с любовта вървят ръка за ръка,

човека възкресява тя.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??