15.12.2011 г., 11:30 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
414 0 1

В нас надежда имаше,

надежда и любов в едно,

надежда и мечта в едно,

любов за двама бе то.

 

Надеждата ти вдъхва сила,

надеждата е светлинка,

с любовта вървят ръка за ръка,

човека възкресява тя.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??