Sep 6, 2016, 8:10 PM

Надежда 

  Poetry
480 0 0

Времето лети,
всичко се променя. 
Злото не е вечно,
трабва само малко воля и време.
Затова пази в сърцето си надежда...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??