6 sept 2016, 20:10

Надежда 

  Poesía
490 0 0

Времето лети,
всичко се променя. 
Злото не е вечно,
трабва само малко воля и време.
Затова пази в сърцето си надежда...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??