May 22, 2024, 8:15 AM

Надежда 

  Poetry » Аcrostis
193 2 2

Назад с тъга не се оглеждай!

А смело все напред върви

Добрите хора в пътя си ти срещай

Една усмивка в себе си носи

Животът пъстър като селска черга

Далече ще те отведе

А в себе си таи надежда-

тя грее в мрачни дни.

© Надежда Тодорова - НадиКа

© Надежда Тодорова - НадиКа All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1034 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??