22 мая 2024 г., 08:15

Надежда 

  Поэзия » Акростихи
192 2 2

Назад с тъга не се оглеждай!

А смело все напред върви

Добрите хора в пътя си ти срещай

Една усмивка в себе си носи

Животът пъстър като селска черга

Далече ще те отведе

А в себе си таи надежда-

тя грее в мрачни дни.

© Надежда Тодорова - НадиКа

© Надежда Тодорова - НадиКа Все права защищены

Произведението е включено в:
  1034 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??