Помислих, че си от онез, които
умеят ужким да обичат.
А си поиска хич нескрито,
мъжете много си приличат!
Надявах се да оцениш,
че съм човек и домакиня!
Надявах се, а ме кориш.
Посегна даже на светиня!
Не може да съм уморена.
Не бива и да казвам „не".
Повярва ли, че съм робиня?
Мъж не ще ме разбере.
© Гера Гера All rights reserved.