Oct 30, 2004, 11:19 PM

Надежда 

  Poetry
1010 0 2



Да трудно е във дните черни
да следвам малката искра
подухне вятър после падне капка
надеждата убива тя!

Но даже да е много тежко
ще нося малко топлинка
и тя ще ми помогне зная
да срещна скоро любовта!

Безумец можеби съм или гении
да пиша тези редове
но зная те сърцето ще докоснат
и нашият живот ще променят
!

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??