Да трудно е във дните черни
да следвам малката искра
подухне вятър после падне капка
надеждата убива тя!
Но даже да е много тежко
ще нося малко топлинка
и тя ще ми помогне зная
да срещна скоро любовта!
Безумец можеби съм или гении
да пиша тези редове
но зная те сърцето ще докоснат
и нашият живот ще променят!
© Станислав Георгиев Всички права запазени