May 29, 2015, 1:33 AM

Надежда от пепелта 

  Poetry » Phylosophy
658 0 0

Потънал в
забравата на своя
живот,
открих, че
когато спреш
да
живееш,
започваш
да
съществуваш.


Съществуването

 убива.

Съществуването
е
пепел.


Бъди


феникс!

© Веселин Джуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??