29.05.2015 г., 1:33 ч.

Надежда от пепелта 

  Поезия » Философска
661 0 0

Потънал в
забравата на своя
живот,
открих, че
когато спреш
да
живееш,
започваш
да
съществуваш.


Съществуването

 убива.

Съществуването
е
пепел.


Бъди


феникс!

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??