Aug 3, 2010, 4:07 PM

Надеждата 

  Poetry
836 0 1

Надеждата

 

 

Надеждата прелитна във простора,

                             дари усмивка, даде ми кураж…

                                                      И тихо ми остави спомен…

                            Надеждата облече ме в закрила,

                           нежно със крило попи сълзите.

                                                           И полетя със вятъра немирен…

 

© Радина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??