3.08.2010 г., 16:07 ч.

Надеждата 

  Поезия
835 0 1

Надеждата

 

 

Надеждата прелитна във простора,

                             дари усмивка, даде ми кураж…

                                                      И тихо ми остави спомен…

                            Надеждата облече ме в закрила,

                           нежно със крило попи сълзите.

                                                           И полетя със вятъра немирен…

 

© Радина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??