Sep 26, 2024, 8:47 AM

Надежденски рап 

  Poetry » Other
221 2 14

Ще преглътна и тази горчилка. 
Дай от шкафа запаса с локум. 
Тоз квартал заприлича на спирка.
А шофьорът - пиян е... и луд. 
Друса здраво. Спирачките свирят. 
Бързо слизай, че качва се друг. 
Страшна батка... те гледа накриво.
Де да имах... в ръцете си чук. 
Ех, животе, къде ме запрати?
Отдалеко пристигнах уж аз... 
Да се боря с надежденски нрави. 
Дай ми сила и нерви в запас. 
Да избягам...? Защо да се крия?
Имам право и аз да съм тук. 
Нека смачкаме таз простотия.
Не с юмруци... с характер и дух. 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??