Dec 24, 2008, 11:07 AM

Най-дългата нощ 

  Poetry » White poetry
921 0 16
 

Най-дългата нощ

си отиде.

Денят я надви.

Спечели минута.

Най-дългата нощ

вдигна лекичко края

на своята тога.

Капчица слънце

залепна за нея

и освети

пътя към лятото.

 

Весели празници на всички Открвенци!!!

Желая ви здраве, щастие и много талантливи изяви!

 

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??