24 дек. 2008 г., 11:07

Най-дългата нощ 

  Поэзия » Белые стихи
920 0 16
 

Най-дългата нощ

си отиде.

Денят я надви.

Спечели минута.

Най-дългата нощ

вдигна лекичко края

на своята тога.

Капчица слънце

залепна за нея

и освети

пътя към лятото.

 

Весели празници на всички Открвенци!!!

Желая ви здраве, щастие и много талантливи изяви!

 

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??