Станишев: За премиер Орешарски е най-силната кандидатура.
И това ако не е карикатура!
Силен е, от Черепа взима силата,
кат′ на Крум чашата - любимата.
Един път разваля седенки,
друг път прави заменки.
Учителите обича да размотава,
но Станишев каза: "Става!".
© Георги All rights reserved.