31 мар. 2013 г., 10:34

Най-силната кандидатура 

  Поэзия » Гражданская
406 0 0

Станишев: За премиер Орешарски е най-силната кандидатура.

И това ако не е карикатура!

Силен е, от Черепа взима силата,

кат′ на Крум чашата - любимата.

Един път разваля седенки,

друг път прави заменки.

Учителите обича да размотава,

но Станишев каза: "Става!". 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??