Най-синьото момиче
На Петя Дубарова
Отиде си навеки от света.
Остави само сянката си синя
да броди между хората сама
и бялата ти тайна да разкрива.
Ний давим се във своята вина,
разкаяни пред твойта синя сила,
че недостоен бе за теб света
и не намери в него ти закрила.
Но ни раздаде своята душа,
раздаде ни душата си красива!
Отиде си навеки от света,
ала завинаги остана жива!
4. 12. 2009 г.
© Илияна Иванова All rights reserved.