14.02.2010 г., 17:25 ч.

Най-синьото момиче 

  Поезия » Друга
1140 0 5

Най-синьото момиче

                                 На Петя Дубарова

 

Отиде си навеки от света.

Остави само сянката си синя

да броди между хората сама

и бялата ти тайна да разкрива.

 

Ний давим се във своята вина,

разкаяни пред твойта синя сила,

че недостоен бе за теб света

и не намери в него ти закрила.

 

Но ни раздаде своята душа,

раздаде ни душата си красива!

Отиде си навеки от света,

ала завинаги остана жива!

 

 

4. 12. 2009 г.

© Илияна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??