Aug 6, 2007, 9:43 PM

Намерения път... 

  Poetry
658 0 1
... Лъкатушат мислите...
рисуват истини... мечти...
Разпъват картата на спомена
и търсят пътя...
А ти най-вярната посока,
все убягваш...
И бягаш по пътеката
търкулната...
Аз след теб, по стъпките
оставени,
следя те и мечтая...

Дано не те открия скоро!
Че търсенето ми дарява
най-намерения път...

© Анелия Кирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??