6 авг. 2007 г., 21:43

Намерения път... 

  Поэзия
657 0 1
... Лъкатушат мислите...
рисуват истини... мечти...
Разпъват картата на спомена
и търсят пътя...
А ти най-вярната посока,
все убягваш...
И бягаш по пътеката
търкулната...
Аз след теб, по стъпките
оставени,
следя те и мечтая...

Дано не те открия скоро!
Че търсенето ми дарява
най-намерения път...

© Анелия Кирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??