Apr 10, 2008, 8:27 AM

НаправИ го! 

  Poetry
650 0 10
Нахълтай в моя дом внезапно.
Разкъсай ме с очи.
Върни ме към онази стара песен,

в която питам що е лято,
а лятото мълчи,
изнизвайки се тихо под вратата.

Накълцай въздуха над мен
с движения на птица,
родена да ми бъде покровител.

По съмнало ще видиш как
претъпкано сърце
ти предоставя доживотно жителство.

© Красимир Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??