10 апр. 2008 г., 08:27

НаправИ го! 

  Поэзия
649 0 10
Нахълтай в моя дом внезапно.
Разкъсай ме с очи.
Върни ме към онази стара песен,

в която питам що е лято,
а лятото мълчи,
изнизвайки се тихо под вратата.

Накълцай въздуха над мен
с движения на птица,
родена да ми бъде покровител.

По съмнало ще видиш как
претъпкано сърце
ти предоставя доживотно жителство.

© Красимир Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??