Apr 20, 2012, 9:13 AM

Наречи го... 

  Poetry » Other
434 0 3

Наречи го

магия,

наречи го

илюзия,

наречи го

заблуда,

наречи го

с много имена...

чувството беше там

и беше живо

и потъна в очите ни,

които се търсеха...

наречи ме

измислица,

наречи ме натрапница,

но аз бях там

и ти ме следваше,

наречи го

както искаш,

но то беше...

и продължава да бъде

в желанията ни...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??