Наречи го
магия,
наречи го
илюзия,
наречи го
заблуда,
наречи го
с много имена...
чувството беше там
и беше живо
и потъна в очите ни,
които се търсеха...
наречи ме
измислица,
наречи ме натрапница,
но аз бях там
и ти ме следваше,
наречи го
както искаш,
но то беше...
и продължава да бъде
в желанията ни...
© Мария Всички права запазени