Нарисувай ме сякаш съм пролет,
в ярки багри ме ти оцвети,
напои ме със мирис на рози,
облечи ме в слънца и луни.
Във очите ми нека звездите
по-сияйни от всякога спрат,
нежен вятър сложи във косите
и напръскай ме цялата с дъжд.
И така превърни ме във вечност!
Нарисувал с любов тоз портрет,
постави го дълбоко в сърцето
и ще бъда завинаги с теб.
© Эоя Михова All rights reserved.