7 февр. 2008 г., 11:54

Нарисувай ме 

  Поэзия
760 0 13

Нарисувай ме сякаш съм пролет,

в ярки багри ме ти оцвети,

напои ме със мирис на рози,

облечи ме в слънца и луни.

Във очите ми нека звездите

по-сияйни от всякога спрат,

нежен вятър сложи във косите

и напръскай ме цялата с дъжд.

И така превърни ме във вечност!

Нарисувал с любов тоз портрет,

постави го дълбоко в сърцето

и ще бъда завинаги с теб.

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??