Dec 10, 2013, 10:26 PM

Насаме 

  Poetry
415 0 0

Насаме със себе си оставам,

тихо е и всяка песъчинка

на морето отново преживявам

макар за миг - прашинка.

 

 Усещам мирис на червено,

 чувам сънища,

 милвам мислите ти малко

и рисувам музика.

 

А ти опитай се да дойдеш.

Остани  във моят шантав блян.

Насаме със мен на моят остров

с мечти за нежности облян.

© Петя Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??