10.12.2013 г., 22:26 ч.

Насаме 

  Поезия
414 0 0

Насаме със себе си оставам,

тихо е и всяка песъчинка

на морето отново преживявам

макар за миг - прашинка.

 

 Усещам мирис на червено,

 чувам сънища,

 милвам мислите ти малко

и рисувам музика.

 

А ти опитай се да дойдеш.

Остани  във моят шантав блян.

Насаме със мен на моят остров

с мечти за нежности облян.

© Петя Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??