Jun 15, 2023, 9:29 AM

Настигам те 

  Poetry » Love
265 0 0

Настигам те!

Радва ли те, този факт или все едно ти е?

Искам да ти кажа, че така добре ми е!

Минах  бури, листопади и лъжливи дни...

Тук съм, да ти кажа, колко липсваш ми, любими ти!

© Красимира Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??