15 июн. 2023 г., 09:29

Настигам те 

  Поэзия » Любовная
266 0 0

Настигам те!

Радва ли те, този факт или все едно ти е?

Искам да ти кажа, че така добре ми е!

Минах  бури, листопади и лъжливи дни...

Тук съм, да ти кажа, колко липсваш ми, любими ти!

© Красимира Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??