Feb 10, 2010, 12:47 PM

Нататък 

  Poetry » Other
545 0 0

Изпих океана на времето.

Измих си очите с целувката на вятъра.

Окъпах се в смеха на времето.

И изгорих отровата във мен събирана.

 

Изгрях със слънцето събудена.

От мислите отърсих се.

Помахах със ръка на миналото.

Усмихнах се и продължих по пътя.

© Пролет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??