10 февр. 2010 г., 12:47

Нататък 

  Поэзия » Другая
547 0 0

Изпих океана на времето.

Измих си очите с целувката на вятъра.

Окъпах се в смеха на времето.

И изгорих отровата във мен събирана.

 

Изгрях със слънцето събудена.

От мислите отърсих се.

Помахах със ръка на миналото.

Усмихнах се и продължих по пътя.

© Пролет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??