Научи ме да познавам твоя глас,
очите ти да виждам в тъмен час.
Научи ме да летя,
в твоята прегръдка да заспя.
Научи ме да се смея,
да те докосвам и да пея.
Научи ме да лекувам,
с устни нежно да те целувам.
Научи ме...
Научи ме с нежен зов,
а аз ще ти дам моята любов...
© Александьр Кардалев All rights reserved.
Все някога трябва да се научиш.
С много обич.