14 нояб. 2007 г., 15:21

Научи ме... 

  Поэзия » Любовная
1037 0 1

Научи ме да познавам твоя глас,

очите ти да виждам в тъмен час.

Научи ме да летя,

в твоята прегръдка да заспя.

Научи ме да се смея,

да те докосвам и да пея.

Научи ме да лекувам,

с устни нежно да те целувам.

 

Научи ме...

 

Научи ме с нежен зов,

а аз ще ти дам моята любов...

© Александьр Кардалев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??