Научи ме да съм капка нежност -
да се сгушвам кротко във косите ти,
да пораждам в теб нестихваща копнежност,
да нощувам в шоколада на очите ти.
Научи ме да съм зрънце аз от щастие -
от усмивки твои да живея,
да съм изтъкана от горещо сладострастие
и в песенни вълни от смях да се разлея.
Научи ме да съм топлината сгряваща -
да се раждам в гънките на твойте длани,
да бъда аз за теб придърпваща, пленяваща,
да зарастват с допира ми всички рани.
Научи ме аз любов да бъда, моля те!
Да кипя във тялото ти както в моето!
Тогаз не ще са важни на живота ролите,
щом в моето сърце ще чувствам твоето!
© Биляна All rights reserved.