Mar 20, 2014, 9:45 PM

Навътре 

  Poetry » Other
700 0 0

получаваме Его

материалното усещане

а навътре щастието е мъдрост

безмилостно близка любов

и ние толкова размътено

донагаждаме безсмислици;

поисках да избера

близост във усещането

където съществуват проценти щастие

помнете Създаването!

© Полина Рангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??