получаваме Его
материалното усещане
а навътре щастието е мъдрост
безмилостно близка любов
и ние толкова размътено
донагаждаме безсмислици;
поисках да избера
близост във усещането
където съществуват проценти щастие
помнете Създаването!
© Полина Рангелова Всички права запазени